Hoe werkt Brugger?

Brugger helpt jullie overzicht te houden in het hele aanmeldproces. Of dat nou gaat over het inrichten van het formulier of het doorspitten van de aanmeldingen: Brugger is een game changer.

Alles wat nodig is

Standaard bevat een aanmeldformulier in Brugger alle velden die nodig zijn in jullie administratie voor de leerling en ouder(s), zodat je snel van start kan. Daarnaast voeg je in het beheerdersdashboard snel allerlei velden toe, van simpele meerkeuzevragen tot IBAN rekeningnummers. 

auto_stories

In Brugger worden de vragen in stappen georganiseerd, zodat deze mooi gebundeld zijn voor ouders. Ook dit pas je zelf in een handomdraai aan zodat het formulier perfect aansluit op wat jullie administratie nodig heeft.

Netjes gecategoriseerd

Zodra de aanmeldingen binnenstromen, kan je deze organiseren. Zodat je in één oogopslag ziet welke aanmeldingen je nog moet controleren, welke onvolledig of ongeldig zijn en welke klaar zijn voor export.

sticky_note_2

Ken je de gele post-its nog die je op de papieren aanmeldformulier plakte? In Brugger voeg je eenvoudig interne notities toe aan een aanmelding, met die ene belangrijke opmerking. Voor jezelf of voor collega’s.

Klaar voor de export, af!

Als alle aanmeldingen zijn gecontroleerd, is het tijd om ze uit Brugger te halen. Dit kan als Excel of PDF, maar natuurlijk ook als csv-bestand om in te laden bij onze partners Somtoday en Magister.

sync

De koppeling met Somtoday Connect staat in de planning, zodat je aanmeldingen direct jullie administratie in kan sturen.

done_all

Dubbelcheck

Is een ouder iets vergeten? Beheerders kunnen de inzending nog aanpassen.

file_copy

Do you copy?

Formulieren zijn eenvoudig te dupliceren.

verified_user

Strenger dan de AVG

Alle persoonsgegevens worden veilig verwerkt en opgeslagen.