Hoe werkt Brugger?

Brugger helpt jullie overzicht te houden in het hele aanmeldproces. Of dat nou gaat over het inrichten van het formulier of het doorspitten van de aanmeldingen: Brugger is een game changer.

Alles wat nodig is

Standaard bevat een aanmeldformulier in Brugger alle velden die nodig zijn in jullie administratie voor de leerling en ouder(s), zodat je snel van start kan. Daarnaast beheer je in het beheerdersdashboard alle velden, van simpele meerkeuzevragen tot IBAN rekeningnummers. 

auto_stories

In Brugger worden de vragen in stappen georganiseerd, zodat deze mooi gebundeld zijn voor ouders. Ook dit is in een handomdraai aan te passen zodat het formulier perfect aansluit op wat jullie administratie nodig heeft.

Netjes georganiseerd

Zodra de aanmeldingen binnenstromen, ontvang je elke dag een mailoverzicht van het aantal aanmeldingen. In de beheerdersomgeving zie je in één oogopslag welke aanmeldingen je nog moet controleren en welke klaar zijn voor export!

sticky_note_2

Ken je de gele post-its nog die je op stapeltjes papieren aanmeldformulieren plakte? In Brugger categoriseer je de aanmeldingen ook, zonder dat je deze kan kwijtraken.

Klaar voor de export, af!

Als alle aanmeldingen zijn gecontroleerd, is het tijd om ze uit Brugger te halen. Dit kan als Excel of PDF, maar natuurlijk ook als csv-bestand om in te laden bij onze partners Somtoday en Magister.

sync

De koppeling met Somtoday Connect staat in de planning, zodat je aanmeldingen direct jullie administratie in kan sturen.

done_all

Dubbelcheck

Voeg meer beheerders toe voor meer ogen op de aanmeldingen.

file_copy

Do you copy?

Formulieren zijn eenvoudig te dupliceren.

verified_user

Strenger dan de AVG

Alle persoonsgegevens worden veilig verwerkt en opgeslagen.