Hoe werkt Brugger?

Met Brugger melden ouders hun kinderen moeiteloos en volledig aan. Vanaf elk device worden alle stappen eenvoudig doorlopen. Dat is pas een mooie start bij jullie school.

Stap voor stap

Ouders kunnen hun kind eenvoudig digitaal aanmelden zodra jullie het formulier publiceren. Ze worden stap voor stap door het formulier meegenomen, waarbij ze alle benodigde info opgeven en ondertekenen.

mark_email_read

Aan het begin van het formulier wordt de ouder gevraagd op een link te klikken dat naar het opgegeven e-mailadres is gestuurd. Zo weten jullie zeker dat het e-mailadres klopt.

Ondubbelzinnig

Zodra de aanmelding is voltooid, krijgen ouders direct een bevestiging van de aanmelding, met een door jullie ingesteld bericht. Ook kan de ouder alle antwoorden terugzien, voor volledige transparantie.

person_add

Wil een ouder twee of meer kinderen aanmelden? Dat is geen probleem: aan het einde van het formulier kan je ervoor kiezen nog een kind op te geven.

In jullie stijl

Het formulier is een verlengstuk van jullie school en dus is de look belangrijk. Daarom staan jullie kleur, logo en hoofdfoto bovenaan het formulier, samen met jullie eigen teksten.

style

Als jullie het formulier liever direct op de eigen website plaatsen, is dat gewoon mogelijk. Als embed, geen punt!

checklist

Akkoord?

In de laatste stap gaan ouders akkoord met jullie voorwaarden. Check.

auto_fix_normal

Automagisch

Velden als adresgegevens, IBAN en BSN worden gecontroleerd en geverifieerd.

stream

Live in 3-2-1

Het aanmeldformulier is alleen in te vullen als deze gepubliceerd is.